Markedsdagen på Carls

Det har vært kjempestas å holde stand på Carls i dag! Vi i Hands Down har fått muligheten til å lære bort masse tegn, fortelle om norsk tegnspråk, og selge mange spennende produkter. Det hele ble utrolig godt mottatt!

Vår Slemdal t-skjorte var en stor hit ved standen. Mange syntes det var kult å lære seg håndalfabetet på tegnspråk, og ikke minst vise det fram. T-skjortene kommer i to flotte farger: pastelgrønn og lavendellilla.

Samme kan det sies om Sinsen t-skjorte med kunstmotiv på ryggen. Nå har vi blitt utsolgt for størrelsene 2XL, XL og L for The Meet. De to andre størrelsene har veldig få igjen i L. Hvis du ønsker å ha en, ikke vent med å få en!

Sokker er heller aldri feil! Visste du at du automatisk får “ta 3 og betal for 2” ved kassa hvis du legger inn tre sokkepar? Det er en super mulighet til å fornye sokkegarderoben.

Vi er utrolig takknemlige for alle som kom innom og viste interesse for tegnspråk. Det handler om å se bra ut samtidig som du involverer deg i visuell kommunikasjon. Vi gleder oss til å fortsette å spre lidenskapen vår for tegnspråk og visuell kommunikasjon, og ser frem til neste gang vi kan møte enda flere av dere.

Vår neste stand blir i Sandefjord, ved Torget i den 20. juni. 
Sees vi?